Warning: mysql_query(): Unable to save result set in /var/www/clients/client251/web255/web/beta/inc/stats.php on line 21

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/clients/client251/web255/web/beta/inc/stats.php on line 22

Warning: mysql_query(): Unable to save result set in /var/www/clients/client251/web255/web/beta/inc/stats.php on line 31

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/clients/client251/web255/web/beta/inc/stats.php on line 32
 Railgallery - Hektorem do Bečova nad Teplou - POZVÁNKA

Hektorem do Bečova nad Teplou - POZVÁNKA

Vážení přátelé, fandové železnice a železniční fotografie. Rádi bychom Vás pozvali na jarní fotojízdu s lokomotivou T 435.0108. Nezastavitelně se blíží čas, kdy budou zrušena mechanická návěstidla v Bečově nad Teplou a tak bude tato akci možná poslední příležitostí vyfotit si tuto historickou scenérii.

Blíží se nenávratně konec mechanických návěstidel v Bečově nad Teplou. I proto jsme pro Vás připravili možnost (nejen) jejich zdokumentování při příležitosti jízdy zvláštního nákladního manipulačního retrofotovlaku. Tento vlak bude v režii legendární motorové lokomotivy zvané Hektor. Sestaven bude z historických nákladních vozů. Projedeme se naší nejdelší lokálkou Rakovník - Bečov nad Teplou. Kromě Bečova navštívíme také lokálku Protivec - Bochov, která je bez pravidelné dopravy. Akce je koncipována pro náročné fotografy. Těšíme se na setkání s Vámi ve dnech 8. - 10. dubna 2011.

Plánovaná trasa: Zdice - Rakovník - Protivec - Bochov - Protivec - Bečov nad Teplou - Protivec - Rakovník - Zdice.

Začátek akce je naplánován na pátek 8.4.2011 ve Zdicích v cca 6:50. Další možnost přistoupení do vlaku bude v Rakovníku v 8:30 hodin. Je naplánována trasa ze Zdic přes Rakovník do Protivec. Odtud se budeme věnovat důkladnému fotografování na trati do Bochova. Po návratu z Bochova budeme pokračovat do Bečova nad Teplou. Cestou předpokládáme bezmála 30 fotozastávek, záleží samozřejmě na konkrétní situaci. V sobotu nafotíme trat' údolím říčky Teplé, se zvláštním zaměřením na mechanická návěstidla v Bečově nad Teplou. Opět je v plánu zhruba 30 fotozastávek. Zájemci o noční snímky samozřejmé nebudou ochuzeni. Připraveno je noční fotografování s umělým osvětlením na dva večery - v pátek to bude fotografování s vjezdovými mechanikami a v sobotu fotograficky pojednáme stanici. Na neděli je naplánováno také přibližně 30 fotozastávek. Návrat bude probíhat opět přes Protivec s opětovnou zajížd'kou do Bochova. Konec akce bude v Rakovníku v 18:18, s předpokládanou možností přestupu na rychlík do Prahy. Ostatní mohou pokračovat do Zdic, kde bychom měli být ve 20:06. Po dobu akce možnost občerstvení - točené pivko v rámci možností na palubě. Večer je v Bečově naplánováno posezení s ohněm, buřty a točeným pivem. Překvapení během akce nejsou vyloučena, ba jsou pravděpodobná.

Cena za akci:

tři dny: 3500 Kč (permanentka na celý program vč. noč. focení + každý den po dobu akce 2 x nápoj a po dva večery buřt k opečení zdarma)

1.den

1.500 Kč + 200 Kč noční focení

2.den

1.800 Kč + 200 Kč noční focení

3.den

1.500 Kč

V případě nedostatku místa při akci mají přednost zájemci platící za více dní. Počet míst je omezen kapacitou soupravy (jedná se o nákladní vlak). Přihlásit se je nutné do 31.3.2011. Platbu je třeba provést nejpozději do stejného data - 31.3.2011. Poté bude dle aktuálního stavu platících účastníků rozhodnuto, zda akce proběhne či nikoliv. Číslo účtu pro platbu: 188895802 / 0300, jako variabilní symbol uved'te telefonní číslo účastníka. V případě, že v názvu účtu, ze kterého platba přijde, není uvedeno Vaše jméno, prosíme i o jeho uvedení do zprávy. V případě neuskutečnění akce bude platba vrácena na účet, ze kterého byla poukázána.

Přihlášky a informace: saxi-doprava@seznam.cz, 777 209 817

Akce je koncipována jako jízda vlakem s fotozastávkami, nikoliv pro sledování automobilem. Z technických a časových důvodů bude mnoho fotozastávek uskutečněno jako statických. Tudíž není zaručeno plné uspokojení kameramanů. Tito se však případně mohou předem dohodnout s pořadatelem na případném sledování autem. Po dobu akce je možnost bezplatného parkování automobilů účastníků v areálu Výtopny Zdice.

Na setkání s Vámi se těší:

Kolektiv Výtopny Zdice, Saxi, Posázavský Pacifik Karlovarští fotisti, kozinky Líza, Eliška a Rozinka.

 

Dále si Vás dovolujeme pozvat na akci:

O víkendu 2. a 3. dubna 2011 otevírání Muzea Výtopny Zdice s dalším doprovodným programem:

• Jízda historického motorového vlaku z Prahy do Zdic a následně Zdice - Březnice a zpět. • Večer 2. dubna 2011 po devatenácté hodině proběhne ve Výtopně Zdice noční focení T 435.0108 a M 131.1302. Poplatek 100 Kč, účastníci celé akce Bečov zdarma.

• Dne 3. dubna 2011 plánujeme zvláštní manipulační vlak Zdice - Lochovice - Liteň - Zadní Třebaň a zpět s T 435.0108 a historickou soupravou vozů. Cena je 1.500,- Kč při minimálním počtu 20 účastníků. Pro ty, kteří si zaplatí celou akci na Bečov je celková cena 4.500,- Kč - tedy sleva 500,- Kč na tento manipulační vlak. Vlak pojede pouze při dostatečném počtu platících účastníků.

Leták ve formátu *.pdf ke stažení zde


<Starší | tento článek | Novější>

Napsáno: 21. 3. 2011, 22:10 | Přečteno: 6462x | Kategorie: Pozvánky | Napsal: admin |

Komentáře: 0

Zatím žádný příspěvek, tak začni ty:-)

Přidej komentář
Jméno
Kontrola Zadejte číslo pět
Text

:-)
:-D
:-(
|-/
:-[]
;-)
8-|
8-o
Tlustě | Podtržené | Kurzíva  | zdroják | odkaz
  • Pro odeslání zprávy můžete použít klávesovou zkratku Alt+S. (Podporují jen některé prohlížeče)
  • HTML znaky budou převedeny na entity.
  • Vyjadřujte se tu jako doma, ať víme jak to u Vás vypadá.
  • Odkazy začínající http:// budou automaticky převedeny na odkazy , nepoužívejte však v jednom příspěvku více jak 3 - to dělají jen spam roboti:-)